Kosteloos verhalen van schade.


Als assurantietussenpersoon kunt u het verzoek krijgen van cliënten voor het verhalen van een onverzekerde schade op een derde. Dit verzoek valt niet binnen de ‘behandelverplichting’ als gevolg van de afgesloten verzekering(en). Indien uw cliënt geen rechtsbijstandverzekering heeft zal u het verhalen van de schade doen uit overweging van service.


Bij een mogelijke discussie met de tegenpartij kan het zijn dat de correspondentie die gevoerd moet worden een specifieke deskundigheid op dat gebied vereist. Denk hierbij aan discussies omtrent de vaststelling van de aansprakelijkheid (o.a. artikel 185 WVW kwesties) en hoogte van de schade.


Wij richten ons als CW Claim Service enkel op regres en u kunt deze schades aan ons uitbesteden.


Behandelen van de schade is geheel kosteloos. Onze kosten zullen wij namelijk als buitengerechtelijke kosten vorderen bij de schuldige partij. Dat betekent voor uw cliënt dat zonder enig risico van extra kosten van onze dienst gebruik gemaakt kan worden.


Als wij geen resultaat hebben dan zijn er achteraf geen kosten verschuldigd.


Uw voordelen op een rij:


• minder tijd kwijt aan schadebehandeling, dus minder interne kosten
• hoge deskundigheid van behandeling, dus goede belangenbehartiging van de klant
• in verlengde van de goede schadebehandeling een wervende werking voor het afsluiten van andere verzekeringen of het ‘overnemen’ van via een andere intermediair lopende verzekeringen
• Geen kosten voor u en uw client voor de behandeling van de schade.


Uitbesteden aan ons betekent een professionele effectieve verhaalsbehandeling en maximaal rendement. Uw cliënt loopt geen enkel risico want er zijn geen kosten aan de dienst verbonden.


Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.

 

begin